keskiviikko 13. elokuuta 2014

Onnea Margitille!  Pienellä porukalla juhlistettiin Margitin merkkipäivää. Tunnelma oli katossa tai oikeastaan ajoittain pilvissä. Pihalta kuului puheensorinaa, naurua, mukavia juttuja ja laulua. 
Tässä sinulle se "Aikuinen nainen", jonka sanoja emme muistaneet.

Ei juhlia ilman tanssia. 
Tanssia voi vaikka alla olevan valssin tahtiin.Kiitos Margit kutsusta tähän tilaisuuteen sekä ihanista tarjoiluista jotka olit loihtinut.
Onnea vielä kerran meiltä kaikilta!

4 kommenttia:

 1. Kyllä se vähän totiseksi vetää, kun mittariin tuli pyöreät 70 v., mutta sanoovat että ne ovat pelkkiä numeroita. Niinhän se varmaan on. Eija on sitten hyvä laulamaan ja muistaa kaikkien laulujen sanat. Oli oikein onnistunut ja hauska elokuinen iltapäivä ja se vielä, että pääsimme siihen taloyhtiön keinuun kuuntelemaan Minnan soittamia lauluja!!!!!!! Terveisin Margit 70 v.

  VastaaPoista
 2. Numeroilla ei ole mitään merkitystä, jos on oivaltanut elämisen ILON!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanaa, että olette ottaneet ns. kerrostalon pihan haltuun! Liian paljon näkee, että kerrostalojen pihat ovat käyttämättöminä ja asukkaat eivät ulkoile siellä! Hienoa! ja Margitille onnea edelleen, tälle kympille! Lispe ps. Kiitos Tallinnan reissusta!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän Me muutamat tehtäisi kaikkia kivaa järjestettäis lettukestejä ja laittettais kukkia, mutta kun on niin paljon niitä perässä kulkijoita, ja mussuttajia, sanomassa mitä saa tehdä ja mitä ei. Jatkamme kuitenkin kaikesta huolimatta entiseen malliin, sanoivat muut mitä tahansa. Kukat on meidän mäen, jollei nyt parhaat, niin ainakin toiseksi parhaat. Vai mitä olette mieltä?

  Mukana kukkahommissa ollut Margit (ps. Lispe, sano Reijolle kiitos kyydityksistä)

  VastaaPoista

Hei jätäthän palautetta! Kiitos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...